Personvernerklæring

Systemkjøp tar personvern og sikkerhet på alvor. Les mer om hvilke data vi behandler og hvordan dette håndteres.

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om våre registrerte medlemmer og om besøkende på våre internettsider, hvordan og hvorfor vi samler inn og bruker opplysningene samt hvordan vi ivaretar våre medlemmers rettigheter og reglene i personvernlovgivningen.

Eksempler på informasjon som innhentes:

  • Firmanavn

  • Kontaktperson

  • Besøksadresse/fakturaadresse

  • Telefonnummer og e-postadresse

  • Bankkontonummer

  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

 

Behandlingsansvarlig:

Systemkjøp AS ved daglig leder er behandlingsansvarlig for persondataene på vegne av virksomheten og sine medlemmer.

Kontaktinformasjon:
Systemkjøp AS (org. no. 999 262 996),
Lilleakerveien 2D, 0283 Oslo,
Postboks 504, 1327 Lysaker,
Tlf. 24 12 67 00,
E-mail: firmapost@systemkjop.no


Hva brukes personopplysningene til?

Behandling av personopplysninger:

Systemkjøp behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som medlem for å ivareta dine interesser som medlem. Dette innebærer bl.a. videreformidling av kontaktinformasjon til våre avtaleleverandører for å sikre medlemmets avtaler

I markedsrelaterte tjenester som nyhetsbrev, kampanjetilbud, informasjon om varemesser eller invitasjon til kundetreff kan samtykke når som helst gis, endres eller trekkes tilbake via en personlig lenke inkludert i hver enkelt utsendelse. 

Hvordan informasjon innhentes?

Systemkjøp AS samler inn opplysninger gjennom innmelding som medlem.
Registrering, lagring og oppbevaring skjer i henhold til arkivlovgivningen.
Informasjon lagres i vårt CRM-system som brukes til automatisert markeds- og kundekommunikasjon og bonusavregning.

Kredittinformasjon innhentes om kunder innhentes fra Bisnode.
Vi oppbevarer personopplysningene kun så lenge det er nødvendig ut fra de formål som er beskrevet i avsnittene ovenfor eller for å oppfylle bestemte lovkrav. Dette innebærer at lagringstiden for ulike typer opplysninger vil kunne variere. Bokføringsloven gjør at fakturaopplysninger må lagres i minst 5 år.

Informasjonskapsler (cookies*)

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics og Squarespace Analytics for vår nettside.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies*, som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.


Systemkjøp AS lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter på våre nettsteder i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Systemkjøp AS bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Følgende informasjonskapsler brukes på dette nettstedet
__utma. Brukes til å måle din bevegelse inne på våre sider.
__utmz. Brukes til å måle hvilket nettsted eller lenke du kom fra.
__utmb og __utmc. Brukes til å måle hvor lenge du er på hver side, og hvor lenge hele besøket varer. (Utløper når nettleserøkten avsluttes)
_ga, _gat og _gid er knyttet til Google Analytics, som vi benytter for å innhente besøksstatistikk, f.eks. hvor besøkende kommer fra, hvilke sider som besøkes og hvor lang tid besøket varer.  Les mer om  Google Analytics cookies her.

ss_cid, ss_cvt,ss_cpvisit, ss_cvr, ss_er cookies brukt av Squarespace Analytics, for å måle hvordan du kom til nettsiden, hvilke sider du besøkte, og hvor lenge du var på siden.
crumb - er en cookie brukt av Squarespace for å øke sikkerheten når du er innlogget i Squarespace. Du kan lese mer på Squarespace Cookie Policy.

* En «cookie» er en liten tekstfil som lagres på din pc. Systemkjøp bruker «cookien» til å kjenne deg igjen og se hva du gjør mens du besøker nettstedet. Det er også vanlig å lagre valg og innstillinger du har gjort på nettstedet i en «cookie». Informasjonen vi samler inn via «cookies» bruker vi til å analysere besøkstrender, slik at vi kan se om nettstedet fungerer slik det skal og til å forbedre nettstedet. 

Hvis du ikke ønsker «cookies» på din pc bør du endre innstillingene i nettleseren din før du besøker sg.no. Når nettleseren ikke aksepterer «cookies» risikerer du at sg.no og andre nettsteder ikke virker.

Deaktivering og sletting av informasjonskapsler

Du kan slette alle informasjonskapsler i nettleseren din etter å ha besøkt nettstedet. Du kan også deaktivere bruk av informasjonskapsler i nettleseren din. På nettvett kan du lese om hvordan det kan gjøres.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss på firmapost@systemkjop.no eller Telefon 24 12 67 00

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Systemkjøp tillater IKKE tredjeparts informasjonskapsler/cookies i vår handelsløsning.

Systemkjøp videreformidler kun nødvendige opplysninger til våre avtaleleverandører for å sikre korrekte avtalekoblinger.

 

Dine rettigheter

I henhold til gjeldende personopplysningslovgivning har du blant annet rett til innsyn i egne personopplysninger, samt krav om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger om deg.


Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. Dersom du mener at Systemkjøp AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten.